Logo Hyrdon Sverige

Bilprenumeration

Alla våra priser avser bilprenumeration per hel kalendermånad. Du som bilprenumerant är inte tvungen att hyra en bil på längre tid än 90 dagar. Det är helt upp till dig ifall du vill prenumerera på bilen i 90 dagar, 5 mån eller 24 mån, det avgör du helt själv! Skulle du vilja ha en bil i en färg ett tag för att sedan byta till en annan färg, eller om du skulle vilja ha 4 olika bilar på 2 år så är det absolut inga problem. Bilprenumeration på dina villkor!

Om oss

Hyrdon är ett helt oberoende hyrbilsbolag/prenumerationsbolag och vi fokuserar på privat – och företagskunder som vill ha flexibilitet utan krångel och samtidigt värnar om miljön. Vi erbjuder de mest populära och de mest fullutrustade bilarna till de mest attraktiva priserna på marknaden. Från och med nu kan alla köra fullutrustade bilar och vara miljömedvetna på samma gång.

Ett helt unikt koncept

Hyrdons koncept är helt unikt, det finns inget liknande på hyrbilsmarknaden idag. På vår bildepå i Bålsta finns det ett dussintal av helt nya bilar att välja på. Det finns ett stort utbud av olika modeller av bl.a. Volvo, Audi, VW, Toyota. Du kan välja en bil som passar dig, färg, klädsel, panoramaglastak eller vilka andra tillval du önskar. Inom 24h, efter den första betalningen, kan du åka härifrån i den bilen som just du valt ut. Skulle du ångra ditt val efter 3 mån är du välkommen att byta till en annan bil, en annan färg eller någon annan utrustning – Helt utan kostnad! Skulle just den bilen du vill ha vara bokad, så ser vi till att ordna fram en annan likadan och under tiden mellan din bokning och tills din bokade bil anländer så kan du prenumerera på en annan bil – Eller inte…Bilprenumeration på dina villkor, helt olikt det traditionella hyrbilsföretaget!